Nyhed

Pato Siebenhaar slipper ny single

Den danske sanger og rapper er gået solo og frigiver sin første single, som er på dansk

Som vi tidligere har skrevet, vender Pato Siebenhaar tilbage til solokarrieren og for første gang på dansk. Den 18. april i år skrev musikeren en kontrakt med EMI Danmark, og nu ugiver han førstesinglen "Gå For Det".

Om sit soloprojekt fortæller Siebenhar i en pressemeddelelse, at det er en samling sange, der alle sammen peger i én retning. En retning, han beskriver som naiv, jordnær og basal, uden at det bliver dumt.

Grunden til at Siebenhaar har valgt at sangene skal være på dansk, forklarer han med, at det er tid til at vedkende sig et andet syn på den danskhed, der rører på sig i medierne. 

Om nummeret "Fladt land" udtaler han:

"Natasjas "Giv Mig Danmark Tilbage" var en klar inspiration, men hvor hun var meget passioneret i sin opsang, så ville jeg gøre det mere pragmatisk. Der er ingen, der skal give mig mit land tilbage. Det er allerede mit. Jeg skal bare tage ejerskab af mit land, stå ved at jeg er dansker og være en del af det Danmark, som jeg føler det er og/eller burde være".

I løbet af sin 13 år lange karriere har man blandt andet kunne opleve Pato Siebenhar på klubben KB18 i Kødbyen i København, hvor han hver torsdag står bag dj-pulten til torsdagsklubben "Dumme Penge". Flest kender ham nok som en del af dj-projektet White Pony og som den ene halvdel af Trolle//Siebenhaar . I 2006 udgav han det engelsksprogede debutalbum "Music For Early Birds & Nighthawks" med hvilket han for første gang ud af tre fik en plads som P3s Ugens Uundgåelige.

Med ordene "Jeg siger noget, fordi jeg mener noget" udgiver Pato Siebenhaar singlen "Gå For Det".

Der er endnu ikke fast sat en udgivelsesdato for Siebenhaars tredje album, men du kan se videoen til "Gå For Det" på GAFFA TV i nærmeste fremtid.

ANNONCE