Nyhed

Scarred By Beauty lukker et kapitel i Danmark

Som en del af deres Europaturné spiller Scarred by Beauty deres sidste koncert i en længere periode i Danmark

Efter at have turneret massivt hen over sommeren varsler københavnske Scarred By Beauty nu endnu en stor udenlandsturne. Bandet vil i efteråret atter turnere i Europa, og i denne omgang inkluderer turnéen også bandets første koncerter i England.

Scarred By Beauty har i sommeren 2011 optrådt sammenhængende i Balkan, Benelux, Tyskland, Østrig, Schweiz, Polen, Tjekkiet og Norge. På bandets sommerturné har Scarred by Beauty blandt andet fungeret som opvarmning for de amerikanske metalkonger The Black Dahlia Murder samt Sworn Enemy og For The Fallen Dreams.

På den forestående efterårsturné, der inkluderer England, Benelux, Skandinavien, Balkan, Baltikum, Tyskland, Østrig, Tjekkiet, Slovakiet og Italien, vil der være en eksklusiv mulighed for at opleve Scarred By Beauty live på dansk jord. Bandet spiller nemlig én dansk koncert på spillestedet Beta i København den 9. december.

Scarred By Beauty har udtalt, at dette vil være den sidste danske koncert i en længere periode, da bandet vil fokusere på den stigende interesse fra udlandet samt gå i gang med at skrive opfølgeren til deres anmelderroste debutalbum, "Sutra", der udkom i foråret 2011.

ANNONCE