Nyhed

Snow Patrol færdige med sjette og syvende album

Allerede inden deres sjette album er udkommet, har det irske rockband færdigskrevet deres syvende album

Forsanger Gary Lightbody fra Snow Patrol har udtalt, at det irske band allerede har færdigskrevet deres syvende studiealbum, selvom deres sjette, "Fallen Empires", ikke engang er udkommet endnu.

Lightbody udtaler:
– Vi har allerede skrevet det næste album, som vil være en direkte opfølger til "Fallen Empires". Det sidste nummer på "Fallen Empires", "Broken Bottles Form A Star (Prelude)", vil være det første nummer på vores syvende album.

Lightbody tilføjer desuden, at "Fallen Empires" vil være deres bedste album til dato, men indrømmer, at den sene udgivelsesdato i forhold til forgængeren er et resultat af skriveblokering.

– Det er det længste album, vi har lavet indtil videre, men det også det bedste. Vi tog god tid, og jeg har skam også haft nogle skriveblokeringer undervejs. Siden 2009 har jeg haft tre skriveblokeringer, men det er endt med fantastiske sange. 

GAFFA bragte i juli en nyhed om deres sjette album, "Fallen Empires", hvorpå Michael Stipe optræder. Forsanger Gary Lightbody udtaler:

"Michael kom med et par forslag her og der. På et nummer med titlen "New York" lød en sætning: "your face has never left me." Hvortil han sagde, at det lød som om man bar rundt på en piges hoved i sin taske. Så det ændrede vi (...) Det var fantastisk, for den første sang, jeg nogensinde spillede live, var R.E.M.s "Find The River" til en koncert på skolen".

Snow Patrols sjette album, "Fallen Empires", forventes på gaden her i efteråret. Hvornår den færdigskrevne syver, som dog lige skal indspilles, er klar, vides endnu ikke.

ANNONCE