Nyhed

Unmack/ Damgaard aflyser i Aalborg

Jens Unmack har mistet stemmen som følge af sygdom

Det er med beklagelse at Unmack/Damgaard, der i går gav koncert i Musikhuset I Aarhus, ser sig nødsaget til at aflyse aftenens duo-koncert på Studenterhuset i Aalborg.

Jens Unmack har som følge af en alvorlig forkølelse og halsbetændelse mistet stemmen efter to koncerter onsdag og torsdag.

I følge GAFFAs Morten Steen Vejrup var Unmacks plagede stemmebånd ingen hindring for en god koncertoplevelse I går. Vejrup skriver blandt andet følgende i sin femstjernede anmeldelse:

"Halsbetændelsen nævnes ofte som en undskyldning for Unmacks rustne stemme, der blot gør sangene mere interessante. Men på klassikeren "Love Goes On Forever" opfordrer Unmack sit publikum til at synge med på omkvædet. "Jeg kan ikke", undskylder han på forhånd, men det viser sig, at folk er klar på at assistere den syge Unmack, og sangen opløftes til et fælles projekt og falder i så god jord, at publikummet har svært ved at stoppe ved sangens afslutning, der morer Unmack og Damgaard.

Kemien mellem Jens Unmack og Mikkel Damgaard er oprigtig og levende, og de nyder sandfærdigt denne aften. Det er umuligt at lade være med at trække på smilebåndene, når de to musikanter giver sig hen til musikken og skaber en lomme i universet, hvor tiden står stille."

Der satses alt på, at en dags hvile gør det muligt at genoptage turneen, så koncerterne på Pakhuset, Præstø og Bremen, København gennemføres.

Billetterne til aftenens koncert på Studenterhuset i Aalborg refunderes, hvor de er købt.

ANNONCE