Nyhed

Love Shop annoncerer forårsturné

GAFFA.dk – alt om musik

Kvintetten giver 12 danske koncerter, men ligger også vejen forbi Helsingborg og Berlin

Med over 30 års liveerfaring er det kun fair at antage, at Love Shop er mere end klar til gruppens netop annoncerede 2022-forårsturné, som følger op på koncerterne dette efterår. Med 12 danske datoer er der rig mulighed for at opleve bandet, når turnéen løber af stablen fra marts til april 2022. Gruppen giver desuden koncert i henholdsvis Helsingbor og Berlin.

Love Shop udgav tidligere denne måned deres 13. studiealbum med titlen Levende mænd i døde forhold. Udgivelsen modtog hele fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder. Dette gjorde sig ligeledes gældende for gruppens koncert i Viborg, hvor GAFFAs anmelder skrev følgende:


”Hvis ikke Love Shop for længst havde modtaget Danish Music Awards’ Ærespris, burde de have den nu. Det er simpelthen forbilledligt, at et orkester kan holde så højt et kvalitetsniveau og samtidig produktivitet efter så mange år.”

LÆS OGSÅ: Love Shops nye album "Levende Mænd I Døde Forhold" – sang for sang ifølge Jens Unmack

Levende mænd i døde forlod blev indspillet som en trio, men alle bandets fem medlemmer, Jens Unmack (vokal), Mikkel Damsgaard (keys), Mika Vandborg (guitar), Nis Tyrrestrup (bas) og Thomas Duus (trommer), vil være at finde til de kommende koncerter.


”Det har været et godt efterår for Love Shop. Dels har vi udsendt et album, som vores tilhængere har taget fantastisk imod, dels har koncerterne over landet haft en saft, kraft og frigjort entusiasme omkring sig, som vi alle sådan har savnet gennem den lange nedlukning. Hen mod foråret tager vi en tur til ud i landet [for] at sætte strøm til flere byer, vi ikke nåede forbi dette efterår. Hvorfor? Vi er slet ikke færdige med at præsentere Levende Mænd I Døde Forhold endnu. Der er sange, der skal synges og liv, der skal leves. Vi ser frem!” udtaler Jens Unmack i en pressemeddelelse.

Bandet udgav deres debutalbum, der tog navn efter udgivelsesåret, i 1990. Fra 2004-2010 holdt Love Shop en pause, hvor sanger og sangskriver Jens Unmack udgav tre soloalbum, og den nu deværre afdøde mundharpespiller med mere Henrik Hall også udgav to soloplader (guitaristen Hilmer Hassig døde desværre også i denne periode), men nu er kvintetten – som de er i dag – klar til endnu engang at give den gas sammen på de danske livescener.

Tourdatoer:


Den 3. marts 2022 – The Tivoli, Helsingborg (S)

Den 4. marts 2022 – Kosmorama, Bramming

Den 5. marts 2022 – Gazzværket, Aabenraa


Den 11. marts 2022 – Skanderborg Kulturhus, Skanderborg

Den 12. marts 2022 – Turbinen, Randers

Den 17. marts 2022 – Trommen, Hørsholm


Den 18. marts 2022 – Vershuset, Næstved

Den 19. marts 2022 – Viften, Rødovre

Den 24. marts 2022 – Train, Aarhus


Den 25. marts 2022 – 18B, Harboøre

Den 26. marts 2022 – Maschinenhaus, Berlin (DE)

Den 1. april 2022 – Galaksen, Værløse


Den 2. april 2022 – Hvalsø Kulturhus, Hvalsø

Den 13. april 2022 – Store Vega (ekstra koncert), København

Varm op med gruppens seneste album her:

ANNONCE