Nyhed

Chris Isaak til København og Aarhus

”Wicked Game”-sangeren gæster København og Aarhus den 19. og 24. oktober

Den amerikanske romantiker, der smeltede utallige hjerter med sangen "Wicked Game", gæster Danmark to gange i oktober, hvor han optræder i Det Kongelige Teater i København fredag den 19. oktober og Train i Aarhus onsdag den 24. oktober.

Chris Issak er kendt for sin karakteristiske stemme og guitarlyd, og ikke mindst for kæmpehittet "Wicked Game", der i 1990 både blev kendt fra filmen "Wild At Heart" af David Lynch og fra den sensuelle musikvideo med den danske supermodel Helena Christensen.

Sangen "Wicked Game" var storhittet fra Isaaks tredje album "Heart Shaped World", men inden da havde han allerede gjort sig bemærket med sine to første albums "Silvertone" (1985) og "Chris Isaak" (1986), hvor "Gone Ridin'" og "Livin' For Your Lover" fra debutalbummet var med i Lynch-filmen "Blue Velvet". Isaak har også haft et nummer med i Stanley Kubrick-filmen "Eyes Wide Shut", og Isaaks karriere har altid været tæt forbundet med filmens verden, hvor han til tider selv har haft roller som skuespiller.


Det er snart 30 år siden den nu 55-årige sanger, sangskriver og skuespiller fik pladekontrakt, og siden da har han udgivet 15 studiealbums. Senest i januar udkom "Beyond The Sun", som ifølge sangeren selv er et album, som han altid har forsøgt at lave. Og med et friskt album i bagagen rejser Isaak til Danmark i oktober, hvor han giver koncerter i Det Kongelige Teater i København og Train i Aarhus henholdsvis den 19. og 24.

Billetsalget til begge koncerter starter fredag den 13. april kl. 10.00 og kan købes via GAFFA Live.    

Hør og se den sensuelle musikvideo til hitsinglen "Wicked Game" af Chris Isaak her:


 

ANNONCE