Nyhed

Chris Isaak begejstrede i Norge

Sangeren gæster København og Aarhus, og det lader til, at publikum skal glæde sig

Den amerikanske romantiker Chris Isaak gæster i aften Det Kongelige Teater i København og den 24. oktober Train i Aarhus. Chris Issak er kendt for sin karakteristiske stemme og guitarlyd, og ikke mindst for kæmpehittet "Wicked Game", der i 1990 både blev kendt fra filmen "Wild At Heart" af David Lynch og fra den sensuelle musikvideo med den danske supermodel Helena Christensen.

Chris Isaak spillede i Oslo i går, og GAFFA i Norge har givet koncerten fem ud af seks stjerner, så publikum skal glæde sig, hvis han er lige så veloplagt, når han spiller i Danmark. Anmelderen Øyvind Rones proklamerer blandt andet, at Chris Isaak stadig er verdens cooleste mand, fordi det (stadig) lykkes ham at give publikum gåsehud med sine til tider mørke kærlighedssange. Læs anmeldelsen her.

Det er snart 30 år siden, at den nu 55-årige sanger, sangskriver og skuespiller fik pladekontrakt, og siden da har han udgivet 15 studiealbum. Senest i januar udkom "Beyond The Sun", som ifølge sangeren selv er et album, som han altid har forsøgt at lave. 


Der er stadig billetter til begge koncerter og de kan købes vi GAFFA Live

 

ANNONCE