Nyhed

Darkness Falls har indledt Europaturné

Den danske rockduo er begyndt på deres turné, som bringer dem rundt i Europa og Danmark

Den 28. marts startede den kombinerede Europa-Danmarks-turné for den danske poprockduo Darkness Falls, hvor de spillede support for The Shins i Berlin. Siden da kan man opleve duoen i Hamburg, Rom, Paris, Strasbourg, ved forskellige festivaler i hjemlandet Danmark, samt en lille afstikker til Bogota i Columbia.

Den danske duo Darkness Falls, bestående af Josephine Philip og Ina Lindgreen, udgav i starten 2011 deres selvbetitlede debut-ep, som indeholder hittet "Hey", og i slutningen af året var de klar med debutalbummet "Alive In Us", som udkom den 24. oktober. Ligesom med ep'en står Trentemøller bag som producer for albummet.

Ep'en fik en positiv modtagelse, hvor GAFFAs Ole Rosenstand Svidt tildelte albummet fire stjerner og skrev: "De fire sange peger i mange retninger, men gennemstrømmes af Philips let kølige og nøgterne vokal, ligesom de surf-inspirerede vibrato-guitarer hyppigt dukker op i det både 60'er-associerende og nutidige lydbillede.(…) Interessant nok er udspillet produceret af Trentemøller, der her viser sin evne til at tænke ud af boksen i det meget lidt elektroniske univers. Darkness Falls smager af mere, og det får vi heldigvis til efteråret". 


Debutalbummet "Alive In Us" modtog ligeledes fire stjerner, denne gang af GAFFAs Erik Barkman som skrev: "Hypen er gået i forvejen for Darkness Falls, endda så meget, at man modtager deres albumdebut med en knivspids overraskelse: Hvorfor kommer den først nu? Men den har været ventetiden værd, "Alive In Us". Under Trentemøllers kyndige opsyn har JaConfettis Josephine Philip og tidligere Favelachic-bassist Ina Lindgren drejet en stemningsfuld og appetitlig samling numre, lige dele Dum Dum Girls, Mazzy Star og Portishead. For nu at nævne tre repræsentanter for stilarter, duoen trækker tunge veksler på". 

Nu tager Darkness Falls på turné i Europa, hvor de gæster Danmark ved flere af sommerens festivaler.

Turnéplanen er som følger:


Den 14. april, Sønderborghus, Sønderborg (+ Elou Elan) 

Den 20. april, 48 Timer Festival, Copenhagen, DK

Den 21. April, Studie 2, Radiobyen - Copenhagen, DK (I Got You On Tape support) UDSOLGT


Den 04. Maj, Spot Festival - Århus, DK 

Den 11. maj, Studio Soler - Bogota, CO

Den 30. maj, Batofar, Paris, FR


Den 31. maj, La Laiterie, Strasbourg, FR

Den 01. juni, Culture Box - Copenhagen, DK 

Den 02. juni, Skive Festival - Skive, DK 


Den 23. juni, Lüften. Mouson Arts & Music Festival - Frankfurt, DE 

Den 04. august, Stuck Festival - Salzburg, AT      

Den 10. auguat, Dockville Festival - Hamburg, DE


ANNONCE