Nyhed

Soffie Viemose klar med single

Førstesinglen ”To The Woods” fra det kommende debutalbum er ude i dag

Soffie Viemose var en af Vegas Udvalgte, og i dag er hun klar med førstesinglen fra det længeventede debutalbum. Med inspiration i "Holger"-historierne, mørket og ensomheden udspringer singlen "To The Woods", som udkommer i dag.

Der har været en del positiv røre omkring den 26-årige, elektroniske musiker, siden hun udgav sin selvbetitlede ep tilbage i december. Det har resulteret i at hun blev udtaget til Vegas Udvalgte, blevet booket til Spot Festival og inviteret til at optræde på Roskilde Festival.

I dag, mandag den 30. april, udsender Viemose forsmagen på fuldlængde-debuten i form af singlen "To The Woods". Inspirationen til nummeret kommer fra en forholdsvis utraditionel kant, da den tager udgangspunk i den autentiske historie om drengen Holger, som sidste år valgte at forlade sine forældre og gå ud i skoven på en kold dag.

"Den ensomme og overvældende atmosfære omkring den historie appellerer fuldstændig til mine inspirationskilder. Jeg skriver mest sange med mørke og ensomhed i tankerne, og på en måde kan man sige, at jeg har brugt drengen som en muse for sangen, og skabt et fantasiunivers omkring ham, og en slags ode til skoven og mørket. Faktisk er den her sang dog, i modsætning til mange af mine andre sange, ikke trist, men mere stædig og nysgerrig. Jeg har forestillet mig en person som går ud i mørket, fordi han bliver tiltrukket af noget magisk og spændende; Træernes ensomhed er noget, der skal udforskes", fortæller Viemose som sangen.

Netop idéen om et fantasiunivers er blevet indkapslet i musikvideoen til singlen, som også har premiere i dag. Videoen er instrueret og produceret af Christina Amundsen, som tidligere har arbejdet sammen med When Saints Go Machine på videoen "Kelly".

Det endnu unavngivne debutalbum udkommer til efteråret, men du kan ser få en forsmag på albummet med førstesinglen "To The Woods" her:

 

ANNONCE