Nyhed

Dinosaur Jr. gæster VoxHall

De amerikanske støjrockere kommer til Danmark til februar

De amerikanske støjrock-pionerer Dinosaur Jr. kommer en tur forbi det aarhusianske spillested Voxhall den 20. februar 2013.

Dinosaur Jr. blev dannet i 1984 og gik i opløsning i 1997. De bliver set som pionerer på den alternative rockscene i slut-80'erne og start-90'erne, og i 2005 blev bandet gendannet med den originale besætning med frontmand J. Mascis, bassist Lou Barlow og trommeslager Murph. Siden gendannelsen har bandet udgivet tre album - senest "I Bet On The Sky", som kom på gaden i september.

I 2007 kunne Dinosaur Jr. opleves på københavnske Lille Vega, og i 2009 i Malmö til en koncert, som GAFFAs Henrik Østergaard gav fire stjerner, og skrev:


"Ligesom det er tilfældet hos Neil Young, leverer Dinosaur Jr. nemlig det, der skal til for et band for at blive lyttet til igen og igen. Rockromantiske melodier mikset med støjrockguitar og cool, tilbagelænet attitude visner bare ikke. Aldrig. Dinosauren overlever med sikkerhed alle os, der denne aften rockede i takt med dem. Lad os håbe, vi inden da får chancen for at rocke med dem også i Danmark igen."

Billetsalget starter den 12. december klokken 10 via GAFFA Live.

ANNONCE