Nyhed

Marybell Katastrophy afslører nyt samarbejde og 3D-video

Den aarhusianske gruppe har vendt blikket mod syd

Efter et travlt år i Danmark med udgivelsen af albummet "Amygdala" og et hav af koncerter har Marybell Katastrophy vendt blikket mod syd. De har indgået et samarbejde med det tyske mediekollektiv Snowhite, der udsender "Amygdala" på unikke flerfarvede vinyler i slutningen af februar. Samtidig er Marybell Katastrophy aktuelle med en ny single og en tilhørende 3D-video.

De tyske vinyler udkommer sammen med en digital udgivelse i landet, og bliver fulgt op af en ny række af tyske koncerter samt et besøg til den schweiziske Nordklang Festival i februar. Men inden da giver Marybell Katastrophy koncert i forbindelse med Musik Aarhus Festival den 15. januar på spillestedet Radar. 

Marybell Katastrophy er for tiden aktuelle med deres nyeste single "Wake Up", hvortil der hører en meta-3D-musikvideo af den spanske kunstner Olaf Zhiga. Du kan se videoen her.


I foråret udsendte Marybell Katastrophy deres seneste album "Amygdala", der modtog en flot femstjernet anmeldelse i GAFFA fra Michael José Gonzalez, som skrev:

"Detaljerne står i kø, samtidig med at der holdes fast i fængende melodier og umiddelbarhed. Bandet bevæger sig i samme interplanetariske luftlag som kollegaer som Björk, Fever Ray og Bat For Lashes, hvor der på samme befriende vis bliver ladt hånt om konventionerne og traditionel musiceren. Det er ingen ringe bedrift, og man kan blive så opløftet over, hvor højt niveauet i dansk musik kan være."

Albummet blev efterfulgt af et stort antal koncerter - blandt andet sammen med den tyske pianist Nils Frahm på Spot Festival, i en minimalistisk opstilling på Tivolis Pantomimescene samt koncerter med lokale koropsætninger.


ANNONCE