Nyhed

Min Playlist – Mike Sheridan

Den elektroniske og snart pladeaktuelle producer fortæller, hvad der rører sig i hans hørebøffer i øjeblikket

Lyt til playlisten i GAFFAs Spotify App her og læs Sheridans kommentarer til numrene herunder.

  1. Wooden Shjips - "Contact" Det er svært ikke at blive fanget af deres kompromisløse groovy minimalistiske psych rock. Stor anbefaling!
  2. John Martyn "Don't Want To Know" Mit valg til enhver flytur når man sidder og kigger ud over skyerne. Bør stå i enhver stolt pladesamling.
  3. Sven David-Sandstrøm - "Six Pieces For Piano Trio And Orchestra" Spændende i dynamikken og meget nutidigt udført blander Sandstrøm romantisk, "ny musik" og solo rollerne til UG. Meget smukt.
  4. Ryan Adams "I See Monsters" Man er heldig, når ens yndlingskunstner laver 15 plader på ti år. Så ham i DR Koncerthuset sidste år og havde den bedste koncertoplevelse nogensinde.
  5. Jan Johansson & Georg Riedel "Sommar Adjö" Mesterlige gamle radiooptagelser fra Tyskland, har valgt denne fordi den rammer lilleput storbystemningen ret godt - og så er der lidt Henry Mancini i lyden! 
  6. Onur Engin "006" Han har virkelig god smag, og denne her er slet ingen undtagelse. Det mesterlige edit af "Straighten It Out" er stor musik til et lille kærligt dansegulv.
  7. Gotye "Somebody that I Used to Know (feat. Kimbra)" Hvis ikke man har hørt denne, så har man boet under en sten. 50 millioner YouTube hits, og folk danser tæt til denne her derude.
  8. Steve Reich - Music for a Large Ensemble Efter et hektisk år var den oktoberdag, hvor Reich spillede i London den første dag på et helt år, hvor jeg slappede af. Det er en fantastisk verden, vi lever i, og det er rart at blive mindet om det.
  9. Thomas Dybdahl - "My Little Friend" De næste to numre må være de to fra 2010, der overlevede i 2011 for mit vedkommende.
  10. Arcade Fire - "The Suburbs" Jeg har ingen ide om, hvorfor det lige var de to, men det holder, og det tager man ikke skade af at blive mindet om.

Lyt til playlisten i GAFFAs Spotify App her

ANNONCE