Nyhed

My Morning Jacket kommer til Danmark

Det amerikanske rockband giver to koncerter i Aarhus og København den 25. og 26. juni

2011 var et godt år for amerikanske My Morning Jacket, som med det anmelderroste album "Circuital" var indstillet til GAFFA Prisen 2011 for Årets Udenlandske Album. My Morning Jacket kommer nu endelig til Danmark i juni, hvor de gæster VoxHall i Aarhus mandag den 25. juni og Store Vega i København tirsdag den 26. juni.

Bandet er kendt for deres uovertrufne musikalske tilgang til tingene, og der er derfor lagt op til den helt store koncertoplevelse. My Morning Jacket gav sidste år koncert på Mejeriet i Lund, hvor de modtog stor ros fra samtlige anmeldere for deres optræden. Blandt andet de maksimale seks stjerner fra GAFFAs Henrik Østergaard. Han skrev blandt andet:

"Selv for den bredere, moderne rockmusik med et twist er My Morning Jacket noget så forfriskende unikt som et rigtigt band-band, noget at se op til, forstået på den måde, at de tydeligvis er en enhed, der synes at lytte, spille og udveksle indbyrdes med hinanden på en sådan måde, at entusiasmen aldrig er til at tage fejl af, selv her tolv år efter begyndelsen.

De sender ens tanker årtier tilbage, og de får én til at tro på rockmusikken, sådan som folk kan tænkes måske at have troet på den for fyrre år siden, da Neil Young & Crazy Horse, The Beach Boys, The Who and who the hell not havde spillestederne og publikum i et jerngreb uden at gå på kompromis eller lade sig indsnævre af rockmusikkens mange prædikater og stilretninger." 

Læs hele Henrik Østergaards begejstrede anmeldelse her.

My Morning Jackets debutalbum "The Tennessee Fire" udkom i 1999, siden da har bandet udgivet fem album, senest "Circuital" fra 2011, og har vokset sig til at være et af de mest elskede og lovende rockbands med deres fængslende sange.

Forsalget starter i dag fredag den 3. februar kl. 10.00

Billet til VoxHall, Aarhus mandag den 25. juni kan købes her.

Billet til Store Vega, København tirsdag den 26. juni kan købes her.

 

ANNONCE