Nyhed

The Floor Is Made of Lava udgiver i Tyskland

Det danske rockband har underskrevet kontrakt med tysk pladeselskab om albumudgivelse

I 2010 udsendte det danske rockband The Floor Is Made of Lava deres andet album "Howl at the Moon". Albummet fik meget opmærksomhed i 2010 både til Zulu Awards, P3 Guld og GAFFA Prisen. Albummet modtog fire stjerner af GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen. Han skrev om albummet: "Det er faktisk ganske imponerende, og kombineret med den flotte produktion på albummet er det virkelig gennemført og veludført. Det lyder faktisk som en klassisk rockplade, ikke ulig Kings Of Leon, og meget amerikansk".

Efter små to år er det nu blevet besluttet, at albummet skal udgives i vores sydlige naboland. The Floor Is Made of Lava har underskrevet en kontrakt med det tyske produktionsselskab Ferryhouse Productions. Selskabet bliver distribueret af Warner Music. Ferry House Productions blev grundlagt i 2005, og The Floor Is Made of Lava er et af de første udenlandske navne på det tyske selskab

Udgivelsen sker den 30. marts, og kort efter giver The Floor Is Made of Lava en række koncerter i Tyskland som opvarmning for bandet The Black Box Revelation.


ANNONCE