Nyhed

How To Dress Well besøger Danmark med nyt album

Enmandsbandet giver både koncert i Aarhus og København til oktober

Filosofi-forsker Tom Krell er manden bag How To Dress Well, det noget utraditionelle r&b-projekt med Krells falsetstemme som et centralt element. Tilbage i 2010 udkom debutalbummet "Love Remains" og nu er opfølgeren på vej. Udgivelsesdatoen er nærmere bestemt den 17. september og det bringer enmandsbandet til både Aarhus og København, henholdsvis den 25. og 26. oktober.

How To Dress Well spiller lavmælt og intim musik, der trækker på både r&b og indie. Debutalbummet fik gode anmeldelser på websites og blogs, blandt andet fornemme 8,7 point ud af 10 hos det amerikanske webmagasin Pitchfork. Her skriver anmelderen Mark Richardson blandt andet:

"Efter min mening er How To Dress Well det største gennembrud for hjemmeindspillet lo-fi i årevis. Det føles modigt, som om det tager steder hen, hvor mange kunstnere i disse år er bange for at tage hen".

Det kommende album "Total Loss" er som sagt på gaden den 17. september, men allerede tidligere på året kom en smagsprøve i form af førstesinglen "Ocean Floor For Everything".

I 2011 kunne Tom Krell opleves på Roskilde Festival og når han igen besøger Danmark, vil det således være med endnu 11 sange tilføjet til sidste års repertoire.

Tom Krell vil, sammen med sit nye firemandsband, være at opleve som How To Dress Well i Pumpehuset den 25. oktober og dagen efter på Train i Aarhus.

Billetter kan købes fra i dag via GAFFA Live

Se live-udgave af "Ocean Floor For Everything"

ANNONCE