Nyhed

Ni såret til Swedish House Mafia-koncert

Ni personer blev i lørdags stukket ned til en Swedish House Mafia-koncert i Dublin

I lørdags den 7. juli gav dj-producertrioen Swedish House Mafia koncert i Phoenix Park i Dublin, en koncert som var præget af flere tragiske hændelser. Ifølge BBC News er en 23-årig mand blevet anholdt, sigtet for at have stukket fire mænd ned. Fem øvrige kom til skade under et skænderi, som involverede knuste flasker og knive. Tre af ofrene blev alvorligt såret, og én af ofrenes tilstand betegnes stadig som kritisk. Ud over de to voldsomme hændelser døde en mand også under koncerten efter en formodet overdosis.

En talsmand for det irske promotionfirma MCD, som stod bag showet udtaler: "Billetindehavere på stedet var omfattet en visitering ifølge lovgivningen. Alle forholdsregler blev så vidt muligt taget for at sikre publikums sikkerhed på alle tidspunkter. På trods af vores bedste indsats – med sikkerhedspersonale og politi på et niveau langt over det nødvendige for et arrangement af denne størrelse – er det begrænset, hvor meget man kan gøre for at bekæmpe asocial adfærd."

Ud over den 23-årige mand blev yderligere cirka 30 mennesker arresteret og sigtet for voldsudøvelse, narkotikabesiddelse og gadeuorden under koncerten.


Swedish House Mafia skriver på deres Facebook-side, at de ikke selv opdagede, hvad der skete under koncerten, og at de vil vente med at foretage sig yderligere, til de har fået en officiel redegørelse, men at de til den tid gerne vil hjælpe med at afklare tingene.

Koncerten, som også bød på Tinie Tempah og Calvin Harris, var en del af Swedish House Marias afskedsturné, som de annoncerede tilbage i slutningen af juni.

"I dag vil vi gerne dele med jer, at den turné vi snart skal på, vil blive vores sidste. Vi vil genre takke hver enkelt af jer, som var med os på denne rejse. Vi kom, vi rasede, vi elskede", skrev Swedish House Mafia på deres officielle hjemmeside.   


Trioen kan på deres turné opleves i Skotland, Belgien, England, Ibiza og i hjemlandet Sverige. Desuden lover de, at endnu en række koncerter vil blive offentliggjort i august.

ANNONCE