Nyhed

Stella Polaris klar med endeligt program

I dag kan chill-out-festivalen offentliggøre hvilke bands man kan opleve i de fire byer

Stella Polaris kan i år fejre 15-års jubilæum, og med en opbakning som er blevet større år for år, kan festivalen nu kalde sig for verdens største gratis chill-out festival. Det betyder også, at festivalen i år besøger fire byer mellem den 2. og 5. august. For to uger siden kunne vi på GAFFA.dk præsentere årets endelig line-up og nu er de forskellige artister så også blevet placeret i de forskellige byer.

Odense er den første by, som får glæde af det omrejsende Stella Polaris. Her står programmet blandt andre på Mads Björn, som er kendt for sine stemningsfyldte numre, som man fuldt kunne høre på debutalbummet "Monolith", som udkom tidligere på året. Albummet fik en rosende modtagelse og GAFFAs Michael Jose Gonzalez gav da også fem stjerner og skrev:

"Som en anden Bon Iver (og ja, lighederne er til at få øje på) kryber han med flot falset, akustisk guitar og sparsomme virkemidler ind under huden på lytteren, hvor musikken placerer sig lige der, hvor gåsehudsmekanismen aktiveres." Albummet blev indspillet i et sommerhus i isolation, og han selv står bag alle instrumenter på albummet".


Dagen efter (den 3. august) danner Aalborg rammen om festivalen og her kan publikum blandt andet glæde sig til tonerne fra Mike Sheridan. Han gjorde entré på den elektroniske scene i en ung alder, og udover at han udgav sin debut-ep i en alder af 13 år, har han det stemningsmættede electronica-album "I Syv Sind" i bagkataloget.

Til at skabe stemning på festivaldagen i Aarhus, kan folkene bag Stella Polaris blandt andre præsentere Lulu Rouge og Peter Visti, mens københavnerne i år får besøg af den norske duo Röyksopp (billede), som vil sprede elektroniske toner ud over Østre Anlæg på festivalen sidste dag den 5. august.

Endeligt program for Stella Polaris 2012:


2/8: Odense – Munke mose

Mads Björn

August


Laid Back

Nicka

Kalle B& Løwenstein


Lulu Rouge

Asle

3/8: Aalborg – Kildeparken


Lulu Rouge

Mike Sheridan

Mads Björn


No Logo/Pete Gooding

Laid Back

Nicka


Kalle B & Løwenstein

Ben Hoo

4/8: Aarhus – Botanisk Have


Laid Back

Lulu Rouge

Mikael Simpson


Peter Visti

Kalle B & Løwenstein

Nicka


Cemetary

Ben Hoo vs. Pete Gooding

5/8: København – Østre Anlæg


Röyksopp

Mads Björn

Kalle B & Løwenstein


Laid Back

Nicka

Opiate


Chicane

Lulu Rouge

ANNONCE