Nyhed

Bat For Lashes udsender nyt album

NorthSide-aktuelle Bat For Lashes har annonceret sit længe ventede tredje album ”The Haunted Man”

Så er det i morgen, at Northside Festival bliver skudt i gang i Aarhus, og en af de artister man har mulighed for at høre på den tre dage lange festival er engelske Natasha Kahn, som går under kunstnernavnet Bat For Lashes. Hun har netop annonceret sit tredje album "The Haunted Man", som udkommer til oktober.

Natasha har udgivet to albums under navnet Bat For Lashes. Hendes debut "Fur and Gold" udkom tilbage i 2006 og blev nomineret til Mercury Music Prize og Brit Awards "Bedste kvindelige artist" og "Best Newcomer." I 2009 udkom så opfølgeren "Two Suns", hvorpå man blandt andet finder hittet "Daniel". GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez gav albummet flotte fem stjerner og skrev blandt andet:

"Andet album fra Natasha Khan under navnet Bat For Lashes er noget af en mundfuld. Allerede fra det drømmende åbningsnummer, "Glass", der udvikler sig til et perkussivt slag i solar plexus, er det tydeligt, at der er noget særligt på spil på "Two Suns". Less er bestemt ikke more i Khans univers, hvor musikken gnistrer ustyrligt og springer i alle mulige retninger. (…) "Two Suns" er et stort album, der burde få de fleste op af stolen og ind i Bat For Lashes' gåsehudsfremkaldende verden."


Siden da har Natasha Khan både turneret med Coldplay i 2010, skrevet en sang til Twilight-filmen "Eclipse" i samarbejde med Beck samt været hovednavn på to udsolgte shows i Sydney Opera House sidste sommer.  Hun har ligeledes lavet en coverversion af Depeche Modes "Strangelove" til en Gucci-kampagne og udgav i år en 7" vinyl i forbindelse med Record Store Day.

Trods det travle program er hun nu snart aktuel med et nyt album. "The Haunted Man" vil være på gaden den 15. oktober.

Se videoen til hittet "Daniel"


Hvis du endnu ikke har fået købt billet til NorthSide Festival, så er muligheden der stadig via GAFFA Live.

ANNONCE