Nyhed

Hannah Schneider og Under Byen laver koncertinstallationer

Som en del af Aarhus Festuge kan Filmlab præsentere to koncertinstallationer, der fusionerer musik, film og installationskunst

Den 31. august byder Aarhus Festuge velkommen til en uge med blandt andet musik, litteratur og film i højsædet. Under dette års udgave af Filmlab vil man have mulighed for at se to koncerter, som sammen med visuelle installationer bliver præsenteret i Atlas og Øst for Paradis.

Den første af disse to koncertinstallationer finder sted den 3. september i Øst for Paradis. Her kan man se resultatet af mødet mellem de tre komponister Hannah Schneider (billedet), Heidi Mortenson og Kristina Holgersen samt visuel kunstner Signe Klejs. Emnet er "Stort" – festugens tema – og bliver udforsket i forladte bygninger. Steder som engang emmede af liv, og som nu står tomme og afsjælede. Koncerten vil være et produkt af de stemninger, lyde og billeder, som de møder undervejs.

Den 5. september kan man på spillestedet Atlas opleve hvad der sker, når rockbandet Under Byen møder filminstruktøren Sidse Carsten. Her vil de gennem musik, film og installation forene det nærværende og fysiske ved rockkoncerten med videoinstallationens stoflighed og sans for rum. Publikum vil her have mulighed for at blive lukket ind i en verden af symbolik og stærke følelser.


Billetter til de to koncerter kan købes henholdsvis på biografens hjemmeside og på aarhusbilletten.dk

Aarhus festuge finder sted fra den 31. august til den 9. september.

ANNONCE