Nyhed

Julie Maria klar med ny single

Om få dage udkommer Julie Marias første single fra det kommende album

Tilbage i maj måned kunne man på GAFFA TV følge sangerinden og sangskriveren Julie Maria i studiet, hvor hun var i fuld gang med indspilningerne til det kommende album. Nu skal Julie Maria-fans sætte kryds i kalenderen den 2. juli, hvor førstesinglen "Ude Af Mig Selv" er på gaden.

På den nye album har hun taget fuld kontrol over indspilningerne og ladet legen være i centrum.

"Du kan godt være bange for at møde forløsningen som menneske. Bange for den dag, hvor du sidder og er lykkelig, fordi du så ikke længere har jagten på lykken at holde fast i. Bange for at miste en velkendt del af dig selv i rusen, og for mit vedkommende en frygt for ikke længere at kunne skrive sange hvor en masse bliver sat på spil. Jeg kørte hjem på cykel en nat fra en god fest, og blev overmandet af en altomsluttende lykkefølelse over mit liv og menneskene i det. Men inden jeg kom hjem var rusen erstattet af en underlig følelse. En paradoksal nedtur over, at jeg ikke havde nedtur længere. Og det kom der så denne sang ud af. På den måde har sangen alligevel en blå tone, selv om alt egentlig var lyserødt", siger Julie Maria.

Det nye album, som udkommer til efteråret, skal følge op på successen fra Julie Marias sidste egentlige studiealbum "Yaguar" fra 2009. Albummet fik fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen, som blandt andet skrev:

"Når man ramler ind i sangen "Ubestået" på Julie Marias tredje album står det hurtigt klart, at vi her møder en af den danske popscenes mest talentfulde sangskrivere, der for alvor er vokset og folder sig helt ud. Sangen rummer det usagte og giver en distanceret refleksion om et liv, der kunne være levet. Det hele samlet i et elegant omkvæd og ført frem af en fortættet melodi. (…) "Yaguar" må være efterårets mest forfriskende danske popudgivelse."

Singlen "Ude Af Mig Selv" er produceret af Søren Mikkelsen (Sys Bjerre, Søren Huss, Savage Rose) samt Julie Marias musikalske partner SNE.

Hør "Ude Af Mig Selv"

Se Julie Maria i studiet.

ANNONCE