Nyhed

Mumford & Sons aflyser NorthSide

Forsanger Marcus Mumford har brækket hånden, og bandet bliver derfor nødt til at aflyse koncerter i både Sverige og Danmark

Engelske Mumford & Sons skulle fredag 15. juni have spillet på NorthSide Festival, men nu må festivalen desværre meddele, at koncerten ikke bliver til noget, da frontmand og bandleder Marcus Mumford har brækket sin hånd. I en meddelelse fra bandets management lyder det:

"Det er med beklagelse, at Mumford & Sons er blevet nødt til at aflyse deres kommende festivalkoncerter i Danmark og Sverige, da Marcus Mumford har brækket hånden.

Bandet skulle have optrådt på NorthSide Festival i Danmark fredag 15. juni og på Hultsfred Festival i Sverige lørdag 16. juni, men på grund af uheldet, der skete i weekenden, vil disse koncerter beklageligvis ikke finde sted".

Hos NorthSide Festival er man i sagens natur særdeles ærgerlig over Marcus Mumfords uheld, der kommer kun ganske få dage inden festivalens start. Om aflysningen siger festivalens talsmand, John Fogde:

– Vi er helt utrolig kede af, at publikum ikke får mulighed for at opleve Mumford & Sons i år. Vi ved, at der er rigtig mange, der havde glædet sig til at se dem på NorthSide, og det havde vi også selv. Timingen er bestemt heller ikke verdens bedste med en aflysning tre dage før festivalens start, så nu står vi i en lidt presset situation, hvor vi skal prøve at finde en erstatning.

Afbuddet fra Mumford & Sons, som kun har optrådt én gang i Danmark, og som til efteråret udgiver deres andet album, efterlader et hul i programmet fredag aften, og der arbejdes lige nu benhårdt på at finde en erstatning, der vil blive offentliggjort så hurtigt som muligt.

NorthSide Festival 2012 afvikles i dagene 15.-17. juni, og billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE