Nyhed

Nyt fra The Floor Is Made Of Lava

Så er der snart et nyt album på vej fra The Floor Is Made Of Lava. Den første single er fundet og udkommer i løbet af få dage.

Mandag d. 18. juni udsender The Floor Is Made Of Lava den nye single "Lost In The Woods", der udkommer både digitalt og som 7-tommer vinyl-single i et begrænset oplag. Det er det første vi hører fra det jyske bands kommende album, som har fået en foreløbig udgivelsesdato der hedder september/oktober.  

Kvartetten fra Esbjerg udgav deres debutalbum "All Juice No Fruit i 2007 og efterfølgeren "Howl At The Moon" udkom i 2010. De to plader fik henholdsvis fem og fire stjerner af GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen, som blandt andet skrev følgende om bandets seneste udspil:

"Deres nye album indledes med "Heads &Tails", der har både mørk rockklang og ulvehyl - så er tonen ligesom lagt. Det er rock fra 90'er-skolen, og specielt Nirvana og Pearl Jam lyder til at have været på anlægget hos bandet, musikalsk og ikke mindst vokalmæssigt, hvor Tobias K vrænger a la Vedder og nærmest kanaliserer Cobain på numre som "House Of Cards", "Harder Than You Think" og den flotte og storladne "The Bigger Picture". Det er faktisk ganske imponerende, og kombineret med den flotte produktion på albummet er det virkelig gennemført og veludført.


Nu er de så snart klar med endnu et udspil, og førstesinglen "Lost In The Woods" er klar i næste uge.

""Lost In The Woods" handler om at se sig selv i krydsfeltet mellem den man var som barn, og den man er blevet til hen ad vejen. Hvordan man ville have det hele. Hele tiden og på én gang. Hvordan man var frygtløs og havde mod på livet uden at bekymre sig om virkeligheden - den bliver sværere at løbe fra efterhånden som tiden går, men jeg tror sagtens at følelsen fra barndommen stadig kan findes frem i alle mennesker. Første vers er faktisk en helt konkret erindring om min fætter og jeg, der fór vild som 5-6 årige. Vi gik længere ind i skoven end vi kunne finde tilbage fra, og det synes jeg er ret inspirerende at tænke tilbage på ind i mellem. Derfor har vi til coverbilledet også dykket ned i vores familiers fotoalbums og har fundet et billede, der repræsenterer den samme trang til at drage afsted på eventyr", fortæller forsanger Tobias Kippenberger om bandets første single.

Bandet har i denne uge startet indspilningerne til det endnu ikke navngivne tredje album.


ANNONCE