Nyhed

The Floor Is Made Of Lava på turné

I kølvandet på bandets kommende album drager gruppen til efteråret på Danmarksturné

Det unge og prisvindende Esbjerg-band The Floor Is Made Of Lava tager i oktober og november på Danmarksturné i anledningen af det nye album, som kommer på gaden i slutningen af september.

Kvartetten fra Esbjerg udgav deres debutalbum "All Juice, No Fruit i 2007, og efterfølgeren "Howl At The Moon" udkom i 2010. De to plader fik henholdsvis fem og fire stjerner af GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen, som blandt andet skrev følgende om bandets seneste udspil:

"Det er rock fra 90'er-skolen, og specielt Nirvana og Pearl Jam lyder til at have været på anlægget hos bandet, musikalsk og ikke mindst vokalmæssigt, hvor Tobias K vrænger a la Vedder og nærmest kanaliserer Cobain på numre som "House Of Cards", "Harder Than You Think" og den flotte og storladne "The Bigger Picture". Det er faktisk ganske imponerende, og kombineret med den flotte produktion på albummet er det virkelig gennemført og veludført."


Den 18. juni kom så førstesinglen til det nye og endnu ubetitlede album. "Lost In The Woods" handler ifølge forsanger Tobias Kippenberger om at se sig selv i bakspejlet, for måske at se bedre og klarere fremad.

"Da man var barn ville man have det hele, og alting kunne kun gå for langsomt. Jo ældre jeg bliver, jo mere frygter jeg en dag at fange mig selv i at have formet min sofa efter min røv, men indtil da vil jeg nok blive ved med at skrive om lysten til livet og modet på at springe ud, hvor man ikke kan bunde. Det handler den her sang om", fortæller Tobias Kippenberger om forløberen til det nye album.

Nu har bandet så offentliggjort spillesteder og tider for deres kommende turné, som tager dem hele Danmark rundt. Billetsalget starter på mandag (den 2. juli) via de enkelte spillesteders respektive billetudbydere.


Tourplan:

25.10.12        Roskilde        Gimle

27.10.12        København   Vega


02.11.12        Aalborg         Skråen

03.11.12        Herning         Fermaten

08.11.12        Aarhus           Train


09.11.12        Sønderborg    Sønderborghus

10.11.12        Esbjerg          Tobakken

16.11.12        Odense          Posten


ANNONCE