Nyhed

Mumford & Sons afslører udgivelsesdato

Det engelske folk-rock-band har fastlagt en udgivelsesdato på det endnu unavngivne album

Det britiske Mumford & Sons har med deres debutplade "Sigh No More" fra 2009 høstet flotte anmeldelser og er et de bands, der tegner indiefolkscenens ansigt. Albummet vandt også en Brit Award for årets album, og bandet har desuden været nomineret til flere Grammyer. Også i GAFFA modtog albummet fire pæne stjerner. Bandet har arbejdet på et nyt album i store dele af 2011, et album der først var sat til udgivelse i slutningen af 2011, men nu kan Rolling Stone Magazine afsløre at albummet kommer på gaden den 24. september.

Gruppen udgav allerede førstesinglen "Ghosts That We Knew" i slutningen af 2011. Ligesom på debutpladen "Sigh No More" sidder Marcus Dravs i producerstolen. Dravs har desuden produceret flere plader for Arcade Fire og Coldplay.

Det nye album har endnu ikke fået en titel, og ifølge forsanger Marcus Mumford har bandet endnu ikke afgjort hvilke sange, der ender på albummet. Bandet spiller på deres egne minifestivaler i Huddersfield og Galway henholdsvis den 2. og den 9. juni og kort tid efter går turen til Aarhus, hvor de spiller på NorthSide Festival den 15. juni.

Her kan du høre singlen "Ghosts That We Knew" 

ANNONCE