Nyhed

Norah Jones er ugens højeste hitlistenyhed

"Little Broken Hearts" debuterer på andenpladsen, hvor Lukas Graham topper for sjette uge i træk

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og vanen tro kigger GAFFA på toppen og ugens nyheder. I denne uge ligger Lukas Graham for sjette uge i top på albumhitlisten med sit selvbetitlede debutalbum. Ugends højeste nyhed er Norah Jones, der går ind på en andenplads med sit femte album, "Little Broken Hearts", indspillet i tæt samarbejde med Danger Mouse (til venstre på billedet).

Næste nyhed finder vi på en syvendeplads, hvor L.O.C. går ind med "Prestige, Paranoia, Persona Vol. 1". Albummet har ellers kunnet downloades gratis fra TDC's og L.O.C.'s hjemmeside de sidste fem uger, men det kan det ikke mere, og interessen for L.O.C. er stadig så stor, at han kan gå ind på syvendepladsen for et album, folk nu skal betale for. Ifølge hitlisten.nu har 230.000 downloadet albummet gratis.

På 13.-pladsen er Runrig-spinoff-gruppen The Band Of Rockall nye med deres selvbetitlede album, Marilyn Manson går ind som nummer 23 med "Born Villian", og Jonas Breum (eks-Breumm og -Coolsville) er ny på en 27. plads med sin anmelderroste solodebut "Fremtiden Findes Hos Hende Jeg Forlod".

Ugens øverste re-entry er Pink Floyd, der er tilbage på en 34. plads med "The Wall", mens landkampsangaktuelle Nik & Jay er tilbage på 38. pladsen med "Engle Eller Dæmoner".

Tracklisten toppes i denne uge, som i sidste, af Tacabro med "Tacata", mens streaminglisten i toppen ligesom i sidste uge har Carly Rae Jepsen og "Call Me Maybe".

Se alle de officielle danske hitlister her.

ANNONCE