Nyhed

Hør ny single fra Danger Mouse og Black Thought - med A$AP Rocky og Run The Jewels som gæster

På fredag udkommer albummet Cheat Codes med Danger Mouse og Black Thought, og nu kan du høre den fjerde og sidste single ”Strangers” forud for udgivelsen

Singlen ”Strangers” præsenterer en cocktail af en af verdens bedste producere, Danger Mouse, og af fire verdens største rappere: Black Thought, A$AP Rocky og Run The Jewels, der må kategoriseres som absolutte A-listers indenfor hiphopgenren.

Danger Mouse har tidligere været executive producer på A$AP Rockys album AT.LONG.LAST.A$AP fra 2015, der gik platin. Han har ligeledes arbejdet med Run The Jewels på nummeret ”Chase Me” fra 2017, der blev nomineret til en Grammy Award for bedste rapsang.

LÆS OGSÅ: Profilbillede sætter gang i spekulationer om comeback


Om samarbejdet på ”Strangers” fortæller Run The Jewels i en pressemeddelelse: ”Vi var beærede over at samarbejde med vores elite og legendariske venner Danger Mouse, Black Thought og A$AP Rocky på dette fede nummer”.

Albummet Cheat Codes er det første hiphop-album fra Danger Mouse siden albumudgivelsen The Mouse & The Mask fra 2005.

Udover de prominente gæster på ”Strangers” gæstes albummet af flere andre musikere - herunder Michael Kiwanuka, Russ, Kid Sister, Joey Bada$$, Dylan Cartlidge, Raekwon, Conway the Machine og den afdøde MF DOOM.


Du kan lytte til ”Strangers” lige her:

ANNONCE