Nyhed

Baby Woodrose udgiver ny single

Det københavnske rockbands syvende album er snart på gaden, og nu udkommer anden single

Baby Woodroses syvende album "Third Eye Surgery" udkommer om mindre end en måned, og nu er anden single blevet sendt på gaden med tilhørende video. Bandet har valgt nummeret "Dandelion" til at repræsentere albummet inden udgivelsen den 16. april. Nummeret er en duet mellem bandets frontmand Lorenzo Woodrose og Emma Acs.

Emma Acs har på egen hånd gang i karrieren og har med sit eget nummer "Fever" haft meget spilletid på flere radiostationer. Lorenzo Woodrose mødte Emma Acs første gang til en fest og siger om mødet: "Første gang jeg mødte Emma var hun vel 16 år gammel. Jeg kan blandt andet huske en fest i et kollektiv, hvor en flok etablererede og garvede musikere sad og jammede med akustiske guitarer. Jeg vidste, at hun skrev sange hjemme på pigeværelset, så da der opstod en naturlig pause, gav jeg Emma en guitar i hånden og spurgte om ikke hun gav et nummer."

"Der blev helt pinligt stille i rummet og det må have krævet en del mod fra Emmas side, men jeg tror, at der var flere der blev overraskede over den lyd og de ord der kom ud af hendes mund, da hun sang 'Loss Of A Tribe'. Et nummer der senere endte på hendes debutalbum og har en ret barsk tekst om en god veninde, der tager for mange stoffer. Siden har jeg sådan set været fan".


Om Lorenzo Woodrose er så meget fan af Emma Acs, at han har lånt lidt af "Fever"s intro, melder historien ikke noget om, men her kan du høre begge numre:

Baby Woodrose - "Dandelion"


Emma Acs - "Fever"

ANNONCE