Nyhed

BORDERLINE-BANGER: Se ny video fra Evil House Party

Den danske duo med Emma Acs i front sætter ord og toner på en stadig stigmatiseret diagnose med ny sang

Københavnske Emma Acs debuterede i 2011 som blot 18-årig med det psykedeliske popalbum Champagne, som modtog gode anmeldelser og en del mediebevågenhed - også fra GAFFA, som interviewede hende flere gange omkring udgivelsen.

Det store gennembrud udeblev imidlertid, og da Acs i 2015 vendte tilbage med Give in to Whatever var det med et noget andet, musikalsk udtryk end den sprudlende, tresserinspirerede debut.

I 2020 fulgte den endnu mere eksperimenterende ep While I Shoot from My Fortress of Delusions - og nu er der så atter nyt fra Acs. Denne gang i duoregi under navnet Evil House Party sammen med Jacob Formann (fra bandet Communions).


Evil House Party debuterede med ep'en Grand Theft Audio i 2021, fulgte op med singlen "United," som udkom sidste efterår og en optræden på Roskilde Festival i sommer.

"Sky High" indvarsler gruppens som kommende debutalbum og tematiserer de voldsomme op- og nedture, når man lider af borderline - daglig tale for det, fagfolk kalder emotionelt ustabil personlighedsforstyrrelse.

"Med sin kombination af uovervindelighed og desperation handler "Sky High" om at navigere i et liv med borderline," hedder det i en pressemeddelelse, som fortsætter:


"Når du inviteres ind i EHPs univers, konfronteres du med deres twistede og karikerede horror-verden, hvor sangene konfronterer traumer, psykiske lidelser, depression og livets komplekse valg (...) som fælles narrativ er Evil House Party et våben mod indre dæmoner, med speederen i bund på deres selv-reflekterende rejse."

Evil House Partys debutalbum forventes at udkomme i foråret 2024. 


Emma Acs - Det er stadig en åben fest

ANNONCE