Nyhed

Danske Adele-favoritter gæster Vega

Quadron er på en kort visit i København i næste uge

Den danske soulpopduo Quadron alias sangerinde Coco O. og mulitinstrumentalist og producer Robin Hannibal er for tiden bosat i Los Angeles, men kommer i næste uge på en kort visit i København for at give koncert i Lille Vega tirsdag den 20. marts og afholde workshop dagen efter på Culture Box. Her fortæller de om at flytte fra Danmark til Los Angeles for at arbejde med musikken på et internationalt niveau, og om hvordan de i det hele taget skaber musik.

Quadron har allerede haft god vind i sejlene, hvor deres selvbetitlede debutalbum fra 2009 året efter blev udgivet internationalt af L.A.-selskabet Plug Research. Sidste år var de på international turné som support for Raphael Saadiq, og også Adele fik øjnene op for dem og skrev rosende om deres nummer "Pressure" på sin blog.

GAFFAs anmelder Thomas Borre tildelte debutalbummet fire stjerner og skrev blandt andet: "Hvad angår originalitet og ambitionsniveau er duoen fuldt på højde med beslægtede kollegaer som The Asteroids Galaxy Tour og Oh Land."

For nylig har Coco O. kunnet opleves som gæstevokalist hos When Saints Go Machine på deluxe-udgaven af deres seneste album "Konkylie", hvor Coco O. medvirker på en genindspilning af Xander-nummeret "Hos Mig Igen".

Koncert og workshop er arrangeret af Red Bull Music Academy (RBMA). RBMA er et internationalt initiativ og en årligt tilbagevendende begivenhed, som samler unge talenter i en 14­‐dages workshop med musikalsk udveksling og sparring med andre ligesindede og med undervisning fra nogle af musikverdenens mere markante producere og artister. Læs mere om RBMA og ansøgingsprocessen her.

Køb billetter til Quadron-koncerten via GAFFA Live.

Se musikvideoen til Quadrons "Pressure":

ANNONCE