Nyhed

Min Playliste - Hannah Schneider

Den pladeaktuelle sangskriver giver sit bud på 10 numre, der alle roterer på hendes afspiller lige nu

Lyt til playlisten i GAFFAs Spotify App her og læs Hannah Schneiders kommentarer til numrene herunder.

  1. Feist - "The Bad In Each Other" Feist's nye plade "Metals" er i mine ører en af de allerbedste plader fra 2011- jeg elsker denne sang.
  2. Firehorse - "Our Hearts" Jeg hørte dette nye amerikanske band da jeg spillede i New York i efteråret, og faldt for den karismatiske forsanger Leah Siegel's stemme og dette nummer.
  3. Shanghai - "Mine Mine Mine" Er vild med det danske band Shanghais lyd, og så skriver de virkelig gode sange. Deres nye single her er rigtig god.
  4. Delilah - "Go" Et af de numre hvor man lynhurtigt spidser ører - verset er taget fra klassikeren "Ain't Nobody" - og fortsætter ud i noget helt andet og uventet. Fantastisk stemme, fed minimalistisk produktion, og et kæmpe hit i mine ører.
  5. First Aid Kit - "Ghost Town" Jeg faldt for dem, da de sad i en svensk skov og sang et Fleet Foxes cover- nu står de i den grad på egne ben, og dette nummer giver mig gåsehud i stor stil.
  6. Kúra - "GóGó" Fedt dansk/islandsk band hvis kommende plade jeg glæder mig meget til- indtil da varmer jeg mig ved dette smukke nummer.
  7. Jupiter - "Saké" Så til det mere festlige- dette er et  nummer der ikke kan undgå at aktivere dansegulvet. Unisont pigekor, slapbas og fransk electrofunk til folket. Fandt det ved et tilfælde og blev fuldstændigt afhængig.
  8. Gotye - "Hearts A Mess" Gotye er (ekstremt velfortjent) noget af det mest hypede lige nu- elsker hittet- men prøv lige at hør denne her også fra hans tidligere plade - fantastisk stemningsfuldt nummer synes jeg.
  9. Hymns from Nineveh - "Anywhere With You" Jeg synes dette nummer- oprindeligt tænkt som en julesang- er et af de bedste danske numre i meget lang tid. Det gør mig så varm om hjertet og får julen til at vare lige til påske i min verden.
  10. Goldfrapp - "Felt Mountain" Gammelt ynglingsnummer som bliver ved at dukke op i min playliste- det er så filmisk og smukt.

Lyt til playlisten i GAFFAs Spotify App her

Læs et interview med Hannah Schneider om det nyudkomne "Me Vs. I"-album i GAFFAs artikelsektion.

ANNONCE