Nyhed

Local Natives gæster Lille Vega

Det amerikanske indierockband kommer til Danmark i februar

Amerikanske Local Natives besøger København og Lille Vega til en koncert den 19. februar, og det bliver med deres kommende, andet album "Hummingbird" under armen. Bandet har tidligere spillet koncert i Lille Vega i 2010, og samme år gæstede gruppen desuden Pavilion-teltet på Roskilde Festival.

De fem californiske drenge i Local Natives udsendte debutalbummet "Gorilla Manor" i 2009, og året efter blev de udråbt af anmeldere til at være en af 2010's store musikalske sensationer. Bandet fik allerede inden debutudgivelsen en massiv mediedækning og gjorde indtryk på musikbranchen på SXSW i Texas. Opfølgeren "Hummingbird" lander i butikkerne i januar 2013, mens man allerede nu kan høre førstesinglen "Breakers".

GAFFAs Monica Blegvad var med, da Local Natives spillede på Øyafestivalen i Oslo sommeren 2010. Hun anmeldte koncerten til fem stjerner, og skrev:


"Med sin blide sommerpop blandet med indierock i stil med Clap Your Hands Say Yeah, Arcade Fire og Grizzly Bear charmerede Local Natives publikum i sænk.[...] Koncerten  var af den slags, hvor man ikke klarer stoppe med at smile og bare nyder det fra begyndelse til slut. Dejligt og lækkert!"

Forsalget begynder i morgen fredag den 9. november klokken 10 via Billetlugen.dk.

ANNONCE