Nyhed

Local Natives spiller op til indie-fest i Store Vega

Den amerikanske indie-rock-gruppe gæster Vega til vinter

Local Natives giver koncert i Store Vega tirsdag den 22. november med albummet "Sunlit Youth" i ryggen. Albummet udkommer 9. september.

Med "Gorilla Manor", som er navnet på deres debutalbum fra 2009, indtrådte den californiske gruppe Local Natives på den internationale musikscene. Med hovedsageligt positive anmeldelser i kølvandet af albummet, samt kommercielle hits, der tæller over 15 millioner streams på tjenester som Spotify, blev de hurtig kendt blandt fans af indierock. 

I 2013 udgav Local Natives deres andet studiealbum med titlen "Hummingbird", og herefter fulgte en endnu større fanbase, samt flere anmelderroser. Selvom de ikke nåede til Danmark før 2013, kvitterede de her med hele tre koncerter og om showet i Vega skrev GAFFAs anmelder Kim Lykke Andersen blandt andet: "Da sidste slag på de hårdtbankende trommer var slået, og Local Natives for sidste gang forlod scenen, var publikums dom tydelig: Hele salen stod med armene højt løftet over hovedet og trampede hårdt i gulvet" – og kvitterede med fem stjerner. 

Foreløbig i 2016 har de velsignet fans med udgivelsen af "Villainy" og "Past Lives" – to nye sange, og senere i år er de som nævnt aktuelle med et nyt album. Se eller gense Local Natives, når de gæster Store Vega tirsdag den 22. november.

Forsalg til billetter starter fredag den 10. juni kl. 09:00 via Billetlugen.

Varm op med "Past Lives":

 

ANNONCE