Nyhed

Fodbold- og koncert-dagbog del 2 – Therapy vs Surfact

Kæmpe afklapsning i Odense

Det nord-irske alternative metalband Therapy? udsendte i februar deres 13. studiealbum "A Brief Crack Of Light". De gæster Danmark tre dage i denne uge og startede mandag den 29. oktober i København, og drager derefter videre til Odense og Aarhus tirsdag den 30. oktober og onsdag den 31. oktober. Bandet har allerede fejret 20 års jubilæum, men de lever altså i bedste velgående.

Therapy? medbringer danske Surfact som support til alle koncerterne, og derudover har de insisteret på at spille tre fodboldkampe med Surfact inden de respektive koncerter. I den forbindelse har vi fået Surfact til at skrive en dagbog fra deres lidt alternative opvarmningstjanser, og vi fortsætter her:

Man kan sige meget om Therapy?, men det skal man ikke! Hvert fald ikke omkring deres evner udi i fodbolden. Med andre ord vandt vi 23-3, men det fede er at Therapy? aldrig giver op og de bliver ved med at pep-talke hinanden også selvom de er håbløst sat. Lars Høgh (målmandslegende red.) overværede kampen og jeg tror han kunne lide hvad han så! God sportslig stemning imellem os, og vi føler en stadig større bonding til de millionsælgende aldrende rockstjerner.


Efterfølgende var der restitution og indtagelse af kæmpe pizza. Her er det værd at nævne, at vores stor-rygende tourmanager (Smokey) spiste det slice der havde været på jorden. Han kan alligevel ikke smage noget mere efter at have kamprøget siden han var 14. Som jeg også skrev i går ryger han jo snildt 60 smøger om dagen.

Efterfølgende koncert på Posten i Odense og fed stemning. Der er et noget specielt norsk  supportband med på touren, Diagnosis 666. De spiller i slagterkostumer, med hvad vi formoder er teaterblod på, og leverer en ekstrem aggressiv form for råbeheavy. Det skal opleves, det kan ikke beskrives. Og man skulle nok have været der!, men flinke fyre når de er væk fra scenen.

Vores koncert forløb planmæssigt. Therapy? gav igen et super energisk show med hitkavalkade, og bagefter drak vi lidt øl med dem. De virkede dog noget udkørte efter dagens strabadser, og vi så dem ikke på "Den Smagløse Cafe" hvor vi selv endte vores aften i festligt lag. De skulle efter sigende gemme krudtet til i dag på VoxHall i Århus!


Føj, hvor vi glæder os til årets sidste koncert på dansk grund, og nu er vi klar på at smadre dem en sidste gang i fodbold inden vores veje skilles. Virkelig nogle hyggelige gutter!

Køb billetter til koncerten i aften via GAFFA Live

ANNONCE