Nyhed

VAR NORDISK ROCK-TERAPI NOGET? Therapy? kommer til Danmark

Til efteråret kan man opleve det Nordirske rockband i København

Nordirske Therapy? spiller en omgang alternativ metal, der ikke er så lige til at genre-bestemme, men som trækker på såvel alternativ rock som pop og ikke mindst punkrock.

Det kan alt sammen opleves når Therapy? kommer til Danmark og afgiver koncert i Pumpehuset den 27 november.

Therapy? blev dannet i 1989 i den nordirske provins Ulster og fik allerede der opmærksomhed ved udgivelsen af den selvfinansierede single "Meat Abstract". Mini-albumsne Babyteeth (1991) og Pleasure Death (1992) toppede diverse undergrunds-hitlister i England, inden albummet Nurse i 1993 sikrede Therapy? deres kommercielle gennembrud, som blot blev yderligere underbygget med deres bedst sælgende album Troublegum (1994), der også skaffede bandet en Mercury Music Prize-nominering.

Det er i forbindelse med sidstnævnte album, at Therapy? svinger vejen forbi Danmark. De tager nemlig på 30 års jubilæums-turné for netop albummet Troublegum. 

Sidste gang GAFFA anmeldte en Therapy?-koncert var tilbage i 2010, ved en albumkoncert på spillestedet SO36 i Berlin, hvor gruppen spillede hele Troublegum. GAFFAs anmelder Stephan Ullerup gav fem stjerner med de rosende ord:

"Bandets enorme energi, erfaring og fandenivoldskhed beviser, at deres musik stadig holder efter 20 år. Selvom i aften ikke fortalte, hvor fremtiden fører hen, er der vel ingen skam i at leve en kort stund i en glorværdig fortid."


Trentemøller giver tre danske koncerter

ANNONCE