Nyhed

Homo-musikfilmaften i Empire Bio

Filmfestival inviterer til en Mix Tape-aften med fokus på homoseksuelle, biseksuelle og transseksuelle i musikbranchen

Mellem den 19. og den 28. oktober afholdes Mix Copenhagen LesbianGayBiTrans Filmfestival. Som en del af festivalen arrangeres en særlig Mix Tape-aften fredag den 26. oktober, som har fokus på homoseksuelle, biseksuelle og transseksuelle i musikverdenen.

Copenhagen Mix LesbianGayBiTrans Filmfestival har mere end 100 navne på programmet, og programmet er fyldt med events, debatter, performance, musik og fester i de 10 dage, som festivalen varer. I år har filmfestivalen hovedsæde i Empire Bio i København, men der vil også være filmvisninger i blandt andet Aalborg, Aarhus og Odense.

Til Mix Copenhagens Mix Tape-aften i Empire Bio den 26. oktober vises tre dokumentarfilm og én musical. Heriblandt vil der være en film om countrysangerinden Chely Wright, der vælger at springe ud på tv og trodse countrymusikkens konservative bagland, eller en dokumentar om Riot Grrrl-bandet Holes trommeslager Patty Schemel (billedet). Efter filmvisningerne er der fest i Empire Bio med dj Djuna Barnes.


Program til Copenhagen Mix spænder spredt og rummer både film fra fiktions-, dokumentar- og kortfilmsgenren: 

"I den ene ende af spektret kan man opleve kunstnerportrætter, æstetiske perler og gedigne romantiske komedier, mens der i den anden dykkes ned i vægtige samfundsrelaterede LGBT-problematikker i Pakistan, Indonesien og Sydamerika," skriver Mix Copenhagen i pressemeddelelsen om LesbianGayBiTrans Filmfestival.

Se filmfestivalens fulde program her.


ANNONCE