Nyhed

Kato og Electric Lady Lab klar med ny single

"Alive" er en ny sang fra hitmagerne

For nylig er det blevet muligt at lytte til eller anskaffe sig singlen "Alive", der er skabt i et samarbejde mellem hitmagerne Kato og Electric Lady Lab (billedet). Den nye single indeholder samples fra Right Said Freds store 90'er-hit "I'm Too Sexy".

"Efter at have testet nummeret henover sommeren, er det utrolig dejligt, at vi endelig kan dele den med alle dem, der har danset til den på de festivaler, vi har spillet på. Det er stort, at Right Said Fred har givet os lov til at bruge elementer fra "I'm Too Sexy", og endnu større er det, at de elsker den nye sang, vi har bygget op omkring deres 90'er verdenshit," udtaler Kato om den nye sang.

Kato og Electric Lady Lab har tidligere samarbejdet, da Kato lavede et remix af duoens single "You and Me", og Stine Hjelm Jacobsen og Martin Bøge Pedersen har da også været med på Katos festivaloptrædener igennem året.


"Ideen til samarbejdet med Kato opstod på et fly på vej til Alanya i sommeren 2011. Ideen blev dog først til virkelighed i sommeren 2012, hvor vi var med på hans sommertour, og derfor syntes vi, at det var en god lejlighed til at få lavet nummeret færdigt. "Alive" har været gennem mange faser undervejs, og målet var at få det til at lyde af lige dele Kato og Electric Lady Lab. Vi er meget stolte af resultatet, og synes det hele er gået op i en højere enhed ... Og "Right Said Fred" er også glade :)," siger duoen Electric Lady Lab om samarbejdet.

"Alive" kan købes på iTunes fra i dag.
ANNONCE