Nyhed

Fed Fredag færdig med årets program

Tivoli Friheden tilføjer fire store danske navne og er klar med programmet for årets fede fredage

Nu er de sidste navne offentliggjort til Fed Fredag i Tivoli Friheden, og de sidste fire navne er: Medina, Rasmus Walter, Electric Lady Lab (billedet) og Safri Duo vs. Kato. Du kan se det fulde program her forneden.

Det er anden gang, Medina er på programmet til Fed Fredag. I 2011 satte netop Medina publikumsrekord, idet Tivoli den dag lukkede godt 14.000 igennem tælleapparaterne. Den rekord er siden kun slået én gang - nemlig af Nik & Jay, der trak 17.000 gæster i Tivoli i 2012. Danmarks hyppigt afklædte popprinsesse kommer med et nyt album, "Tæt På - Live", den 17. marts. Albummet består af 15 akustiske sange, som er live-optagelser fra DR's Koncertsal optaget under Medinas seneste turné.

Mon ikke Rasmus Walter stadig er i festhumør, når han gæster Fed Fredag med sine pop-rockede, men også eftertænksomme, sange. Hans tvilligebror Anders har lige vundet en Oscar for sin kortfilm, "Helium", og er derudover også - naturligvis - manden bag Rasmus Walters musikvideoer. Det seneste udspil, "Lige Her, Lige Nu", fra sidste år fik tre stjerner af GAFFAs Jan Opstrup Poulsen, som ønskede sig sangeren på måske lidt dybere vand:


"Albummet byder på gedigen og radioegnet poprock. De elektroniske virkemidler benyttes flittigt, og med de let melankolske sange om fortabte drømme og kærligheden, der går sine egne veje, befinder Rasmus Walter sig i en for sikker havn. Lidt ærgerligt, at han ikke fortsætter ud på det dybere hav."

Den danske popduo Electric Lady Lab gæster også Tivoli Friheden. Mange husker måske deres store hit "You & Me", som var uundgåeligt i 2010. Sangen samplede temaet fra den tyske eurodancegruppe Snap!s "Rhythm Is a Dancer" fra 1992. Duoen består af Stine Hjelm Jacobsen og Martin Bøge Pedersen, også kendt fra The Loft.

Året byder også på et musikalsk mashup. Både Kato og Safri Duo har tidligere været navne på Fed Fredags program hver for sig. De slår sig nu sammen, og der er lagt op til en dansabel duel på trommer og hede rytmer i, hvad der kun kan beskrives som et regulært popslag.

Fed Fredag starter den 9. maj og slutter den 29. august med i alt 17 koncerter.


Se det fulde program her:

Rasmus Walter, fredag den 9. maj
Medina, fredag den 16. maj
Mads Langer, fredag den 23. maj
Safri Duo vs. KATO, fredag den 30. maj
Rasmus Nøhr, fredag den 6. juni
Dodo & the Dodos, fredag den 13. juni
Noah, fredag den 20. juni
Nik & Jay, fredag den 27. juni
Marie Key Band, fredag den 4. juli
Magtens Korridorer, fredag den 11. juli
Sanne Salomonsen, fredag den 18. juli
Christopher, fredag den 25. juli
Danser med Drenge, fredag den 1. august
Panamah, fredag den 8. august
Østkyst Hustlers, fredag den 15. august
Carpark North, fredag den 22. august
Electric Lady Lab, fredag den 29. august.

ANNONCE