Nyhed

Surfact skal spille fodbold med Therapy?

Det nordiske band har udfordret deres danske opvarmningsnavn til tre fodboldkampe inden deres tre fælles koncerter

Det nord-irske alternative metalband Therapy?, der også rummer elementer fra alternativ rock, pop og ikke mindst punkrock, udsendte i februar deres 13. studiealbum "A Brief Crack Of Light". De gæster Danmark tre dage i denne uge og starter på mandag den 29. oktober i København, og drager derefter videre til Odense og Aarhus tirsdag den 30. oktober og onsdag den 31. oktober. Bandet har allerede fejret 20 års jubilæum, og deres gennembrud og kommercielle storhedstid var i midten af 1990'erne, men de lever altså i bedste velgående.

Therapy? medbringer danske Surfact som support til alle koncerterne, og derudover har de insisteret på at spille tre fodboldkampe med Surfact inden de respektive koncerter. I den forbindelse har vi fået Surfact til at skrive en dagbog fra deres lidt alternative opvarmningstjanser, og vi lægger ud med en optaktsartikel her:

"Jeg husker et par måneder tilbage, jeg står højt oppe på et tegltag i Nordvest-kvarteret. Vores booker Jesper ringer og siger at Therapy?, som vi har fået support tjansen for på deres danske tour, insisterer på at spille 3 fodboldkampe imod os! – København 29. okt, Odense 30. okt, og Århus 31. okt, alle kampe om formiddagen inden en 40 minuters supportkoncert om aftenen, i de tre danske STORbyer (hvis man ser bort fra Odense og Århus) Jeg synes det var en absolut mærkværdig, men pissesjov forespørgsel, og sagde selvfølgelig ja med det samme.


I min spæde ungdom var Therapy? blandt mine rockhelte, og kunne man have fortalt en dengang 16 årig knægt, at han en dag både skulle spille 3 fodboldkampe med, og 3 supportkoncerter, for de her nordirske legender, havde jeg nok aldrig fuldført gymnasiet!

Jeg vil mene at vi er favoritter i kraft af vores sammenhold og yngre alder, men alt kan ske! Lige nu er vores største hurdle at skaffe indendørs-sko og vælge det outfit vi vil stille op i, men er sikker på vi er klar på mandag, når det går ned. Også til at spille koncerterne, (men det er en mindre detalje i denne sammenhæng!)
 
Tænk sig at man 3 dage i næste uge kan kombinere sine 2 største drengedrømme, rockmusik og bold! Det bliver LEGENDARISK!

Stay tuned for friske beretning og billeder fra kampene/koncerterne."


Datoer:
29.10 – Pumpehuset, København
30.10 – Posten, Odense
31.10 – VoxHall, Aarhus

Kampene finder sted følgende steder:

København:
Fodboldfabrikken
Skelbækgade 1
1717 Kbh. V
29.10 kl. 11-12

Odense:
Klubhuset
Østersøgade 8
5000 Odense C
30.10 kl. 11-12

Aarhus:
Sct. Annagade skole
Sct. Annagade 38-40
8000 Århus C
31.10 kl. 10-11


Også det norske band Diagnosis 666 varmer op til Therapy? ved de tre danske koncerter. Diagnosis 666 er et hårdtslående hardcore/metal/punk-band, og medlemmerne har været fans af Therapy? siden begyndelsen af 90'erne. Diagnosis 666 er aktuelle med ep'en "The Great Evil Spirit", som er optaget i Blast Studios i Newcastle med producer Adam Sinclair. Dette er samme producent og studio, som Therapy? bruger, og Adam Sinclair var også stand-in-trommeslager for Therapy? ved udvalgte koncerter i sommer.

Køb billetter til koncerterne via GAFFA Live

ANNONCE