Nyhed

Surfact udsender tysk album

Den danske rockgruppe lancerer treer syd for grænsen og varmer desuden op til Therapy?'s danske koncerter

Danske Surfact udsendte i slutningen af sidste år deres tredje album "Feeding The Beast" i Danmark. Dette skete blandt andet sammen med en showcase i Popkomm i Berlin, som nu har ført til en tysk lancering af albummet.

"Feeding The Beast" udgives i Tyskland den 8. februar igennem pladeselskabet G Records/Rough Trade. Desuden har bandet anskaffet sig en tysk bookingaftale med Phonocaster Booking, og der er derfor ud over albumudgivelsen også en tysk Surfact-turné under opsejling i februar.

Inden det tyske eventyr for alvor går i gang, kan Surfacts danske fans opleve bandet spille supportjobs for det nordirske metalpunk-band Therapy? til deres kommende tre danske koncerter. De foregår den 29. oktober på Pumpehuset i København, den 30. oktober på Posten i Odense og den 31. oktober på det aarhusianske VoxHall.


Surfact spillede koncert i Kansas i Odense tidligere i år til en fire-stjernet anmeldelse. De debuterede i 2007 med "Terrific Downfall", der blev efterfulgt af "Euphoria" i 2009. Sidste efterår udkom så Surfacts seneste og tredje album "Feeding The Beast", som de tyske fans snart kan få glæde af.

Køb billet til Therapy? og Surfact via GAFFA Live.
ANNONCE