Nyhed

The Rumour Said Fire afslører supportnavn

Det danske band er klar til at bekræfte, hvem der skal varme op til bandets tre koncerter i november

The Rumour Said Fire (billedet) er klar til at afsløre supportnavnet til bandets tre novemberkoncerter, og det bliver The New Spring, som vil tage sig af tjansen. Koncerterne ligger den 23. november på Studenterhuset Aalborg, den 24. november på VoxHall i Aarhus og den 25. november på Store Vega i København.

Bastian Kallesøe står bag The New Spring, og på de sidste to år har han udsendt to album. Først "The New Spring" i 2011 og siden "Secret Amour", som udkom tidligere i år, og som modtog en flot fem-stjernet anmeldelse i GAFFA.

I september besøgte Bastian Kallesøe Atlas, hvor GAFFAs anmelder Mikkel Drejer Bertelsen uddelte fire stjerner og blandt andet skrev: "Koncerten var overordnet præget af det akustiske setup, hvor Kallesøe fremførte sange fra begge sine album, alene på scenen med sin guitar, som han i øvrigt nævnte var fra starten af 50'erne. Allerede fra starten kunne man fornemme Kallesøes særkende, der er en umiskendeligt skrøbelig stemme, som forsigtigt leder lytteren igennem små hverdagssituationer og store livsanskuelser."


I november drager The New Spring altså ud til tre danske spillesteder for at opvarme for The Rumour Said Fire, der for tiden er aktuelle med albummet "Dead Ends".

Find din billet til Rumour Said Fire via GAFFA Live.

 


ANNONCE