Nyhed

LMFAO går fra hinanden

Redfoo annoncerer, at partygruppen ikke vil lave musik sammen i et længere stykke tid

Party-duoen LMFAO, som tidligere har hittet med landeplagerne "Party Rock Anthem" og "Sexy and I Know It", tager en pause for at fokusere på soloprojekter og egne interesser.

"Jeg har det som om, vi har lavet dette her virkelig længe, fem eller seks år. Og vi siger på en måde: lad os bare gøre, hvad der føles naturligt og udforske det", siger gruppens ældste medlem Redfoo (billedet) ifølge News.com.au. Duoens andet medlem er Sky Blue, som også er Redfoos nevø. Redfoo meddeler, at der muligvis vil gå noget tid før Redfoo skriver sange til LMFAO igen.

"Jeg tænker, at vi naturligt begyndte at bruge tid sammen med forskellige slags mennesker, men vi vil altid være familie", udtaler Redfoo. "Han vil altid være min nevø, og jeg vil altid være hans onkel."

Redfoo er nu i gang med et musikalsk soloprojekt, men han er samtidig også blevet interesseret i sportsverdenen. Han har blandt andet brugt tid på at være tennistræner i Las Vegas for juniorspilleren Ayaka Okuno, og samtidig planlægger han at skabe sin egen serie af tennistøj. Desuden er han i gang med at skrive en sang til det amerikanske fodboldhold New England Patriots.

Til solomaterialet udtaler Redfoo, at musikken ikke kommer til at ligge alt for langt fra LMFAO's festlige hits:

"Al den musik, som jeg kommer til at lave vil være LMFAO-agtig ... Jeg elsker alle de emner, som vi taler om," siger han. "Jeg var virkelig passioneret omkring at give verden festmusik, så jeg vil altid lave en slags festmusik."

ANNONCE