Nyhed

Swedish House Mafia til Forum

Den svenske dj-trio kan opleves i København i november på deres afskedsturné

Den svenske house-dj-trio Swedish House Mafia har valgt at trække stikket ud. De skal på en sidste turné inden da, og i den forbindelse lægger de vejen forbi Forum i København 26. november og udsender et opsamlingsalbum. Albummet, med titlen "Until Now", skal fungere som officielt soundtrack til deres "One Last Tour", der også i navnet antyder, at en rejse er ved at være slut for de tre unge svenskere. 

Dj- og producertrioen har valgt at stoppe, mens legen er god. Det kan diskuteres, om legen stadig er god, da Swedish House Mafia i juli afholdt en lidt for turbulent koncert i Dublin, der endte med vold, knivstik og to dødsfald. Den kommende turné bliver forhåbentlig uden sårede koncertgængere, men fyldt med den fest, dans og store hits, som Swedish House Mafia også er kendt for.

Drengene brød igennem i 2010 med "One (Your Name)", som blev fulgt op af blandt andre "Miami 2 Ibiza" (feat. Tinie Tempah) og senest "Don't You Worry Child" (feat. John Martin). Ifølge deres pladeselskab EMI vil den kommende udgivelse indeholde en "unik samling af svenskernes originale sange, remixes, eksklusive samarbejder, klubhits og soloproduktioner."


Billetsalget til koncerten begynder fredag den 28. september klokken 10 via GAFFA Live.

 

ANNONCE