Nyhed

Coheed and Cambria gæster Danmark

Det amerikanske band vender tilbage med deres rock- og sci-fi-univers

Coheed and Cambria, med Claudio Sanchez i front, gæster Danmark den 12. juni i Amager Bio. Besøget er i forbindelse med deres nye turné i anledningen af deres album "The Afterman: Descension". 

Albummet udkom i februar og er volume to af et dobbelt-album, som bandet har arbejdet ni måneder i studiet med. Dobbelt-albummet hedder "The Afterman" og er Coheed and Cambrias sjette og syvende plade. Begge udgivelser har fået flotte anmeldelser af GAFFA med to gange fem stjerner, og Keld Rud skrev blandt andet om sangene: "De er alle enormt velskrevne med et væld af fængende melodier og interessante arrangementer."

Bandet skiller sig ud, fordi alle deres plader er koncept-album, som hver i sær fortæller en science fiction-historie, som som bandet har valgt at kalde "The Amory Wars". Historiernes hovedpersoner hedder Coheed og Cambria, og har således dannet temaet for fortællingerne i bandets sange lige fra første plade i 2002 og frem til i dag.

Lidt firkantet kan man altså kalde Coheed and Cambria for storytelling iklædt progressiv rock, punk rock/pop og post-hardcore. 

Selv siger bandet, at de har hentet inspiration fra rockens store navne, såsom Led Zeppelin, Pink Floyd, The Police og Thin Lizzy, men også fra den tungere ende, der især tæller Iron Maiden.

Billetsalget starter i morgen den 9. april. Find biletter via GAFFA Live.

ANNONCE