Nyhed

Hør Deerhunters nye album

Det amerikanske indieband streamer ny plade

Det amerikanske indieband Deerhunter med Bradford Cox i spidsen udsender deres femte studiealbum den 6. maj. Allerede nu kan du høre hele albummet, der har fået titlen "Monomania".

Deerhunter beskriver selv deres musik som ambient punk, der blandes med en masse forskellige elementer, som art rock, shoegaze og pop. På det nye album finder de tilbage til rødderne med disede guitarlyde og et udgangspunkt i garagerocken.

Siden den sidste Deerhunter-plade har bandmedlemmerne Bradford Cox og Lockett Pundt udgivet plader med deres respektive soloprojekter (Atlas Sound og Lotus Plaza). Men nu er Deerhunter altså atter klar med et nyt udspil, som følger op på succesen fra 2010, "Halcyon Digest". Om denne udgivelse skrev GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann blandt andet:


"Dermed har det let støjende lo-fi-band begået endnu et lille mesterværk, og bandet formår nok en gang at forene det delikat skramlede med det ømt skrøbelige i et fuldstændig svimlende smukt hele. Bradford Cox synger så indtrængende og hjerteskærende som altid, den innovative hittepåsomhed i det alternativt higende musikalske udtryk er bevaret, og kompositionerne sidder lige i øjet."

Samme sted kvitterede han med fem stjerner.

Stream "Monomania" her.


ANNONCE