Nyhed

Justin Timberlake gendanner ’Nsync

Verdens måske mest succesfulde boyband-afhopper gendanner den tidligere konstellation mellem Lance, JC, Joey, Chris og ham selv

Selvom det kun er for en enkelt aften, så er der helt sikkert nogle poptøser, der vil opleve teenageårenes vingesus, når 'Nsync indtager scenen ved dette års MTV Video Music Awards, der afholdes på søndag den 25. august i New York. Med gedigne 90'er pophits som "Bye Bye Bye", "Gone" og "Girlfriend" er der dømt throwback Sunday for alle med et bankende pophjerte. Gendannelsen er iscenesat af selveste Justin Timberlake, der i øvrigt selv er nomineret i seks kategorier ved årets show.

'Nsync optrådte sidst sammen for ti år siden ved Grammy Award-uddelingen. Det populære boyband har aldrig fået sagt ordentligt farvel til deres fans – hverken via en tour eller i noget pressemateriale. Det har de så chancen for at gøre nu.

Gruppens andet album "No Strings Attached" solgte over én million eksemplarer den første dag, og efter en uge var tallet oppe på 2,24 millioner, hvilket kategoriserer 'Nsync som et af verdens bedst sælgende boybands gennem tiden. Gruppen har ligeledes modtaget Grammy Awards som cadeau for deres udgivelser og har arbejdet sammen med store stjerner som Michael Jackson, Britney Spears, Elton John, Nelly, Stevie Wonder og mange, mange flere.


Se gruppens gendannelse, når MTV sender MTV Video Music Awards på søndag.

Se teaseren til showet her:

Get More:  2013 MTV Movie Awards, Latest Movie News


ANNONCE