Nyhed

Kaiser Chiefs annoncerer nyt album

De britiske herrer har stykket en ny plade sammen, som bliver den første uden Nick Hudgson

Kaiser Chiefs har annonceret, at de i 2014 er klar med endnu et album, som har fået titlen "Education, Education, Education & War". Udgivelsen bliver bandets femte, og den vil blandt andet indeholde numrene "Coming Home" og "Misery Company", som bandet spillede under flere af deres liveshows den forgangne sommer. Albummet udkommer helt præcist den 31. marts 2014.

"Education, Education, Education & War", som blev indspillet i The Maze Studio i Atlanta, Georgia, USA og mikset i Electric Lady Studios i New York, er produceret af Ben H Allen III (Gnarls Barkley, Animal Collective, Deerhunter). Når albummet I 2014 rammer butikkerne, er det hele tre år siden, at man sidste gang hørte nyt fra Kaiser Chiefs, som tilbage i 2011 udgav albummet "The Future Is Medieval"

Udgivelsen bliver den første fra Kaiser Chiefs, efter trommeslager og sangskriver Nick Hudgson sidste år forlod bandet for at arbejde med andre artister:


"Jeg har altid tænkt, at jeg ville gøre det sådan her. Jeg kan godt lige studier, jeg kan godt lide at producere, jeg kan godt lide at finde bands, jeg kan godt lide at arbejde med bands, jeg kan godt lide at skrive sange. Og nu kan jeg gøre det hele. Det har været 10 år på landevejene. Da jeg var yngre, ville jeg gerne være trommeslager og derefter en 'record guy'," udtalte han til NME tidligere i år.

Ifølge musikmediet NME skulle tracklisten til "Education, Education, Education & War" se således ud:

'The Factory Gates'


'Coming Home'

'Misery Company'

'Ruffians On Parade'


'Meanwhile Up In Heaven'

'One More Last Song'

'My Life'


'Bows & Arrows'

'Cannons' 'Roses'

ANNONCE