Nyhed

Ekstrabilletter til udsolgt Robbie Williams-koncert

Den første af Robbie Williams' to koncerter i Parken er udsolgt, men der er nu frigivet ekstra billetter

Koncerten med Robbie Williams i Parken den 22. juli er udsolgt, men efter at sangerens store produktion er blevet helt lagt fast, er det blevet muligt at frigive nogle få ekstrabilletter til koncerten. Der er imidlertid tale om siddepladser, og disse er allerede sat til salg.

Robbie Wiliams "Take the Crown Tour" startede i fredags i Dublin og er netop nu i sangerens hjemby Manchester, hvor han skal spille i alt fire udsolgte koncerter. Efter Robbies turnéstart på Aviva Stadium i Dublin skrev The Sun følgende: ""Let Me Entertain You" er det bedste nummer at åbne en koncert med, og fra start få menneskemængden til at overgive sig på – og Robbies entré denne aften var simpelthen genial. Han kom ud af en 15 meter høj afstøbning af sit eget hoved over scenen, før han susende ned ad et kabel med nødblus skydende ud. Den bedste popstjerne, dette land har produceret i en hel generation er på toppen. Lee Lodge, Robbies showproducer gennem lang tid, har samlet et fantastisk hold, herunder kreativ direktør Willie Williams og scenograf Mark Fisher - berømt for at skabe U2's legendariske shows. Og de er hver en øre værd, fordi de virkelig har leveret varen", lyder det, og rosen fra The Sun fortsætter:

"Efter eget udsagn mangler Robbie ikke ego. Og med en række mindre rekvisitter efter Ro's eget valg er der store overraskelser i vente. Det ville ikke være rigtigt, hvis der ikke var et lille nik til Take That. Og publikum,pleaser som han er, trak Robbie en kvindelig fan på scenen i "Everything Changes". Du kan gætte på ekstranumrene - tre af de bedste popklassikere, man kan tænke sig at høre på et stort udendørs stadion: "Feel", "She's The One" og "Angels"". Anmelderen konkluderer, at der er tale om et show i verdensklasse. Ifølge The Sun burde der altså virkelig være noget at se frem til, hvis man er blandt de omkring 80.000 danskere, der skal se Robbie Williams i Parken. 

De to danske Robbie Williams koncerter foregår som sagt den 22. og 23. juli i Parken, og de få billetter, der er tilbage, kan erhverves via billetnet.dk samt på posthuse.

ANNONCE