Nyhed

GAFFA TV: KarriereKanonens finalister har det for vildt

Vi fangede hiphopgruppen Vild $mith til en snak om guld, bitches og meget mere.

Ud af de otte tilbageværende finalister i P3's musiktalentkonkurrence, KarriereKanonen, finder man de tre unge herrer Vild Ting, Vild Son og HvidMaynd, der tilsammen danner rammen om gruppen med det Hollywood-klingende navn Vild $mith.

GAFFA TV mødte gruppen et par timer før, skal det nævnes, deres første koncert nogensinde i Filuren, under weekendens Spot Festival.

Går man til bunds i numre som "Vild i dag = $yg i morgen" og "Eazy-E", fornemmer man hurtigt referencerammen til de glade 90'ere, hvor gangsta-rappen for alvor slog igennem, og som drengene også selv pointerer: – Det er guld, flashy ting og bitches. Det var nice dengang. Det forsøger vi at føre videre til nutiden.

GAFFAs egen anmelder Nanna Jenner Jensen var begejstret over de tre unge herrers præstation ved Spot Festival og gav koncerten fem ud af seks stjerner.

Afsløringen af de tre vindere i KarriereKanonen falder sidst i august. Indtil da kan du i indslaget nedenfor se og høre mere om $-tegn og inspirationskilderne, da Gaffa-TV tog med Vild $mith en tur med i Mølleparken, Aarhus:

ANNONCE