Nyhed

De 12 KarriereKanonen-deltagere fundet – spiller til Spot

KarriereKanonen kan fejre 15 års jubilæum i år og er nu klar med de 12 udvalgte artister – og de spiller alle på Spot Festival

KarriereKanonen kan i 2017 fejre 15 års jubilæum, og nu er talentforløbet altså klar med årets 12 udvalgte artister, der kan ende med at få lov til at spille egen koncert på Smukfest og komme i rotation på P3 og P6 Beat. De vil alle modtage karriererådgivning og coaching, og så skal de spille på Spot Festival den 5. og 6. maj.

De 12 udvalgte er Moody, Pogo Polis, Ponti, DUKS, Oktober, , Outdoor Fun, Owkey, Lea, Audio District, Sherpa og Rest in Beats. Du kan lytte til alle kunstnerne lige her og læse en kort kommentar til hver enkelt kunstner fra jurymedlemmerne – se også præsentationsvideoen i bunden af artiklen. KarriereKanonen er et samarbejde mellem DR, Bandakademiet og Smukfest, der bidrager på forskellige punkter.

En af jurymedlemmerne er P3-vært Nicholas Kawamura, der tydeligt ser en anderledes tendens og en rød tråd i årets deltagere: “Følsomheden kendetegner årets felt. Den gennemsyrer alt fra tekster til produktioner hos størstedelen af de 12 udvalgte. Det giver et godt billede af tendensen hos alle de kunstnere, som i årets løb har delt deres musik med os. Der er ikke så meget fest og ballade i år, som der måske tidligere har været. Ikke så mange byture. Man har i højere grad valgt at blive derhjemme og tænkt over tingene. Over det, der gør ondt og det, man længes efter.”

Blandt tidligere vindere af KarriereKanonen kan navne som The Minds of 99 (billedet), Marie Key Band, Magtens Korridorer, Djämes Braun, Vild $mith, Sonja Hald og Katinka nævnes.

 

ANNONCE