Nyhed

Hør Beth Hart og Joe Bonamassas nye album

Den kraftfulde stemme samarbejder endnu engang med guitarekvilibristen – hør resultatet her

Efter samarbejdet på den anmelderroste udgivelse "Don't Explain" i 2011 er Beth Hart og Joe Bonamassa tilbage med udgivelsen "Seesaw", der udkommer den 20. maj. Allerede nu kan du dog lytte til albummet nedenfor.

Beth Hart, som bedst kendes for sin rå og hæse blues-rock, kaster nu sin stemme over soulcovers med Bonamassa på guitar, bakket op af hans band.

Bonamassa og Harts veje har krydsedes mange gange, ligesom de ofte har spillet på de samme europæiske festivaler. I starten af 2010 befandt Bonamassa sig til en af Harts koncerter i London og han foreslog, at de lavede et projekt sammen en dag. Det var den sommer, "Don't Explain" tog form.

Det nye album byder på covernumre af blandt andre Billie Holiday ("Them There Eyes"), Melody Gardot ("If I Tell You I Love You"), Etta James ("A Sunday Kind Of Love") og titelsangen "Seesaw" som Aretha Franklin gjorde kendt.

Beth Hart gæster i øvrigt Danmark, når hun besøger årets Bork Havn Musikfestival, der finder sted i dagene 31. juli-3. august. Dog uden Bonamassa.

Lyt til "Seesaw":

ANNONCE